Her på siden finder du interessante artikler, pressemeddelelser og nyheder fra Din montør.

Pressemeddelelse

Din (tæskegode, tempofyldte, populære, professionelle, personlige, glade, skarpe, berømte, hurtige, hjælpsomme, finurlige, friske) montør sætter gang i gaden

Pr. 1. juli 2018 kræver elforsyningsloven, at det skal være lettere for dig at adskille Ravdex (elnetselskabet) fra nef Strøm og nef Fiber (de kommercielle selskaber) i nef-koncernen. nef-koncernen har hidtil delt montører under navnet nef. 1. juli 2018 er det imidlertid slut, og det vil fremover være det neutrale navn Din montør, du møder, når nef-koncernens medarbejdere kommer ud for at løse opgaver for nef Strøm, nef Fiber og Ravdex.

Ny lov - Nyt look
”Med Din montør får vi en neutral betegnelse for de montører og servicevogne, som nef Fondens tre datterselskaber alle benytter sig af. Når vores kunder på Nordøstfyn har brug for ydelser fra nef Strøm, nef Fiber eller Ravdex, er det stadig de samme montører, der kommer på besøg. Det er bare med et nyt look på grund af nye lovkrav,” forklarer Marianne Eriksen, direktør i nef Fonden.

Farverig humor med seriøsitet
”Vores montører har lang anciennitet og er kendte i lokalområdet. Det faktum har vi bygget en farverig og humoristisk visuel identitet op omkring. Grafik af humoristiske betegnelser for vores montører på forskelligfarvede biler vil utvivlsomt lyse op i gadebilledet, og det matcher vores mission om engagement og udvikling her på Nordøstfyn,” fortæller Marianne Eriksen.

For kunder, der køber ydelser hos nef Strøm, nef Fiber eller Ravdex, er der ingen forandring. Det er fortsat de samme montører, der kommer på installations- og servicebesøg samt vedligeholder ledningsnettet. De har blot andet arbejdstøj på og kører i servicebiler, hvor der står Din montør frem for det tidligere nef.

”De skærpede lovkrav gav os hovedbrud til at begynde med, men nu har vi i stedet udnyttet udfordringen til at forny os selv og skabe lidt gang i gaden. Det håber vi, at vores kunder og hele Nordøstfyn tager godt imod,” siger nef Fondens direktør, Marianne Eriksen.

For yderligere information, kontakt:
Marianne Eriksen, direktør
Direkte: 63 32 11 25
Mobil: 20 25 57 55
me@nef.dk

FAKTA:
Pr. 1. juli 2018 kræver elforsyningsloven, at det skal være lettere for dig at adskille Ravdex (elnetselskabet) fra nef Strøm og nef Fiber (de kommercielle selskaber) i nef-koncernen. nef-koncernen har hidtil delt montører under navnet nef. 1. juli 2018 er det imidlertid slut, og det vil fremover være det neutrale navn Din montør, du møder, når nef-koncernens medarbejdere kommer ud for at løse opgaver for nef Strøm, nef Fiber og Ravdex; selvom det fortsat er de samme erfarne og dygtige montører, der besøger og servicerer alle kunderne på Nordøstfyn.

nef-koncernen
nef-koncernen blev stiftet i 1967, og i 2000 blev virksomheden ændret til en erhvervsdrivende fond. nef Fonden ejer i dag 3 datterselskaber, Ravdex A/S, nef Strøm A/S og nef Fiber A/S. Ravdex er en netvirksomhed, der tager sig af drift og vedligeholdelse af elnettet og distribution af elektricitet. Virksomhedens miljøvenlige anlæg leverer elektricitet til ca. 16.300 elkunder på Nordøstfyn. nef Strøm A/S driver elhandelsvirksomhed med ansvar for levering af elektricitet til kunder i hele Danmark. nef Fiber A/S leverer fibernet til kunder på Nordøstfyn i samarbejde med Waoo.

Download pressemeddelelsen her som PDF.